Cfar jane steroidet

849 Shares Share On Facebook Tweet Share Email Share Share Pin It Share Comment Buff actors fighting for major Hollywood roles isn’t breaking news, but how they got those bulging biceps and 6-packs makes for a good tale. Steroid abuse has been around for decades, impacting sports and the big screen in plenty of not-so-positive ways. With technology advancing in the muscle enhancement drug industry, it’s become difficult to determine who’s using ─ and who’s not.

Insulina është një hormon që mundëson absorbimin e glukozës së gjakut nga qelizat e trupit tonë. Glukoza ruhet në mëlçi dhe muskuj si glikogjen dhe ndalon përdorimin e dhjamit nga trupi për burim energjie.

Kur gjaku ka sasi të vogël insuline, ose nuk ka insulinë, qelizat nuk furnizohen me glukozë. Në rast të tillë, trupi ynë përdor dhjamin si burim energjie. Insulina shërben gjithashtu si sinjal kontrolli për sistemet e tjera të trupit, si marrja e amino acideve nga qelizat. Insulina nuk është njësoj në të gjitha kafshët – nivelet e fuqisë së insulinës variojnë nga njëra kafshë tek tjetra.

Insulina e derrave është insulina shtazore më e ngjashme me insulinën humane. Njerëzit mund të marrin insulinë shtazore. Megjithatë, inxhineria gjenetike na lejon të prodhojmë “insulinë humane” në mënyrë sintetike.

Cfar jane steroidet

cfar jane steroidet

Media:http://buy-steroids.org